Вести

Спорт у нашој школи

У петак, 18. октобра 2019. године, одржан је традиционални јесењи крос. Поред промовисања спорта, крос је, такође, био такмичарског карактера. У катекорији девојака прво место је освојила Александра Којадиновић (IV-1), друго место је заузела Дејана Барачков (I-3) и треће место Саша Вијатов (III-1). Од момака прво место је освојио Растко Гојковић (III-3), друго Никола Кеврешанов (I-3) и треће место Горан Радосављев (II-3).  Ипак, за наше ученике ту није био крај спортских дешавања. У понедељак, 21. октобра 2019. године, у Зрењанину одржано је Окружно такмичење у атлетици. Нашу школу је представљало 8 ученика у различитим дисциплинама.

Прво место у трци на 100м освојио је Алекса Киселички. У трци на 400м треће место освојио је Вељко Јелић. Друго место у скоку увис освојио је Страхиња Радојчин. Друго место у скоку удаљ освојиоје Немања Станаћев. Трка на 1000м, прво место Растко Гојковић. Михаил Миладиновић, прво место у бацању кугле. Прво место у скоку удаљ освојила је Дијана Голубовић. Прво место у штафетној трци освојили су Михаил Миладиновић, Алекса Киселички, Вукашин Вучетић и Вељко Јелић.

Захваљујући овим резултатима, које су наши ученици постигли заједно са професорима физичког васпитања, наша школа ће учествовати и на покрајинском такмичењу које ће се одржати у Новом Саду, где им желимо много среће.

аутор: Владана Рајков IV-1