Вести

Посета Сајму књига и Музеју илузија

Средњошколци и запослени наше школе имали су изузетну прилику за обогаћивање свог образовања и културног развоја. Наша недавна посета Сајму књига и Музеју илузија у Београду, омогућила нам је да се дубље упустимо у свет књига и феномена који се крију иза оптичких илузија.

Прва посета одвела нас је на Сајам књига у Београду, где смо имали прилику да се упознамо са различитим издавачким кућама и литературним делима. Ово је била одлична прилика за наше ученике да истраже свет књига, да разговарају са ауторима и стваратељима, и да открију нове књиге које ће их инспирисати и обогатити њихове знање. Сајам књига представља место где се спајају култура и образовање, и ми смо се осећали срећни што смо имали шансу да га посетимо.

Након тога, наша наредна дестинација био је Музеј илузија. Овај музеј нуди јединствено и забавно искуство у истраживању оптичких илузија и феномена који подсећају на чудеса науке. Ученици су имали прилику да се сусретну са изазовима мозга и сензацијама које телесне илузије могу да произведу. Музеј илузија подстакао је нашу радост за научном искушењу и размишљање о томе како наш ум обрађује сензорске информације.

Посета Сајму књига и Музеју илузија била је одлична прилика за нас да научимо, истражимо и стварамо нове успомене. Сигурно је да смо се сви вратили с обогаћеним разумевањем и великом дозом инспирације за учење и истраживање.