Отворени позив за избор ученика генерације

Поштовани ученици,

С поносом објављујемо да је дошло време за избор ђака генерације! Ова престижна титула се додељује једном од вас, који сте током протекле школске године исказали изванредне академске резултате, изузетне таленте и изванредан допринос заједници.

Као што смо обећали, у прилогу овог писма налази се документ са инструкцијама које ће вам помоћи у прикупљању и достављању неопходних докумената секретару школе. Ови документи ће нам омогућити да боље разумемо вашу изванредност и донесемо прави избор за ђака генерације.

Молимо вас да пажљиво прочитате упутства и пратите све кораке наведене у документу. Рок за предају комплетног досијеа је 13. јун 2023. године у 13:00 часова. Свако кашњење може утицати на вашу кандидатуру.

Подсетите себе на све ваше успехе током протеклих година и будите поносни на све што сте постигли. Ваш труд, посвећеност и ентузијазам су приметни, и овај избор је прилика да се награди ваша изузетност.

Уколико имате било каква питања или недоумице током процеса прикупљања докумената, слободно се обратите секретару школе. Ту смо да вам помогнемо и пружимо све информације које су вам потребне.

Једва чекамо да видимо све ваше импресивне досијее и да донесемо одлуку ко ће бити наш ђак генерације.

Срећно свима!