Kреативне радионице

Посета основне школе „Милоје Чиплић“

Дана 27.2.2019. посетила нас је основна школа ,,Милоје Чиплић“. Ово је већ други пут ове школске године да смо угостили основце. Осмаци су имали прилику да обиђу школу и чују искуства наших ученика.

Увек је задовољство угостити наше будуће ђаке и помоћи им да спремни уплове у средношколско доба.

аутор: Владана Рајков

Посета ученика Oсновне школе „Јосиф Маринковић“

У понедељак, 10. децембра 2018. године, угостили смо осмаке из основне школе „Јосиф Маринковић“. Дочекале су их ученице наше школе које су их повеле у обилазак, где су основци могли да виде савремене учионице опремљене специјално за све образовне профиле који постоје код нас. Затим су одиграли кратку игрицу у којој су се раздрмали и припремили за наредни задатак, квиз о нашој школи. Ученици су имали прилику да се кроз питања ближе упознају са подацима о Средњој школи.

Такође, обратила им се и директорица, Анита Бојић Перкин, која им је посебно пожелела добродошлицу.
Надамо се да су основци уживали колико и ми и да ћемо у септембру 2019. године заједно отпочети четворогодишње дружење.

аутор: Владана Рајков III-1

Учимо да користимо декупаж технику

Жеља наших ученика је била да се у слободном времену баве креативним радом и да на тај начин изразе своју особеност. Ранијих  годинa су на крeативним радионицама израђивали накит, торбе, шешире и осликавали мајице, а ове године  је тема ДЕКУПАЖ.Највише су  заинтересовани за накит и  правили су минђуше, брошеве, привеске за огрлице, кутијице за накит и слично. На следећим фотографијама се виде неки од радова

 

kreatina radionica 1kreatina radionica 2kreatina radionica 3kreatina radionica 4

Аутор текста: професор Богданка Ћурчић Танди